Online folder week 1640 jaar Bristol! Van vrijdag 15 april tot en met zondag 24 april 2016 zet Bristol de nieuwe collectie extra in de spotlights met een fantastische oranje voordeelflappen-folder. Ontdek snel onze fashionable musthaves aan super interessante prijzen.

Crocs, ballerina's en slippers: je vindt ze nu bij Bristol aan een ijzersterke prijs. Dankzij Bristol kleedt het hele gezin zich van kop tot teen in trendy én betaalbare kleding! Scoor nu je nieuwe favoriete zomerjurk voor € 11,99 in plaats van € 14,99 of combineer een cool shirt met een hippe short aan een knalprijs. Voor de heren hebben we tijdloze shorts voor slechts € 17,49: voeg er een t-shirt met print voor maar € 9,09 aan toen en je bent klaar om te gaan! Voor je kids vind je perfecte buiten-speel-kleren aan héél sterke prijzen: sneakers, slippers, shorts, shirts... Je vindt het allemaal bij Bristol!

 

Rep je dus snel naar een Bristol-filiaal en laat je verleiden door onze onweerstaanbare oranje voordeelflappen! Of profiteer gewoon online!

*Aanbiedingen geldig van 15/04/2016 t/m 24/04/2016, zolang de voorraad strekt.

 

  

 

Prijstreffers: season musthaves