Bristol en het Leger des Heils verlengen hun samenwerking!
Onze inzamelactie in samenwerking met het Leger des Heils is een groot succes!

Sinds de start in 2015 hebben we maar liefst 33.806 kg schoenen opgehaald. Alle herbruikbare schoenen die in onze Bristol-winkels worden binnengebracht, worden weggegeven aan mensen in nood of verkocht door het Leger des Heils. De opbrengst van die verkoop gaat integraal naar de lokale hulpprojecten van het Leger des Heils.

Je kunt nog steeds je herbruikbare schoenen bij Bristol inleveren in de zogenoemde REBOX en je steunt zo het Leger des Heils.

Voor elk paar schoenen dat je inlevert, krijg je een voordelige kortingsbon* van 15% waarmee je naar hartenlust onze trendy collectie kan ontdekken!
Uiteraard kun je ook online profiteren van deze actie! Geef gewoonweg tijdens het afrekenen de webcode in die op de kortingsbon staat.Fotobijschrift: Jolande Uringa (Leger des Heils ReShare) bedankt Dick van Dijk (Bristol) voor de vele ingezamelde schoenen bij één van de nieuwe REBOXEN van Bristol.


“Wij zijn ontzettend blij met de vele kilo’s die Bristol voor ons heeft ingezameld”
, aldus Jolande Uringa, Manager Communicatie van ReShare, de afdeling van het Leger des Heils die de textielinzameling doet. “Met de donaties kunnen we heel veel mensen helpen. Daarnaast is het hergebruiken van schoenen ook nog eens goed voor het milieu. Omdat schoenen een tweede leven krijgen, sparen we schaarse grondstoffen en verminderen we de CO2-uitstoot. We zijn daarom erg tevreden dat we de samenwerking met Bristol kunnen voortzetten.”


Ook Dick van Dijk, Sales Manager bij Bristol, is blij met de samenwerking: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons familiebedrijf altijd een belangrijk punt geweest en met deze inzamelactie kunnen we heel veel mensen helpen. Bovendien ontvangen klanten die hun herbruikbare schoenen inleveren ook nog eens een leuke korting. Klanten reageren doorgaans erg positief op de actie: ze dragen echt een steentje bij aan de maatschappij.”

In elk filiaal van Bristol is het mogelijk om herbruikbare schoenen in te leveren voor het Leger des Heils. “Omdat er zoveel schoenen worden ingezameld, vragen we klanten om de schoenen per paar te binden”, aldus Van Dijk.