Bristol heeft opnieuw leuk nieuws!
Bristol is namelijk door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot de officiële branchewinnaar 2016 in de categorie Confectiegroothandel.
Klik hier alvast voor meer info.

De Nationale Business Succes Award is de grootste prijs van Nederland, bedoeld voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie.

Nu zondag 16 oktober 2016 werd alvast in de uitzending van De Succesfactor op RTL7 een interview uitgezonden met de heer Dick van Dijk, Sales Manager Bristol. In dat interview wordt aandacht besteed aan de omvangrijke knowhow van Bristol op het gebied van kleding en schoenen, gecombineerd met de innovatieve aanpak waardoor Bristol zeer hoog scoort op gebied van klantentevredenheid.

Bristol wordt door de nominatiecommissie bestempeld als "een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. In een markt die continu in beweging is, weet Bristol uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor".


Ook benieuwd
naar het interview? Bekijk het filmpje hieronder!

 

Begin 2017 zal vervolgens worden bepaald welke branchewinnaar de Finale Award toegekend krijgt, verbonden aan een hoofdprijs van € 100.000. Dus duimen maar!

 

We willen alle klanten alvast héél erg bedanken voor het vertrouwen!
We maken allemaal van Bristol een groot Succes!