Is jouw papa de coolste, liefste of gewoonweg de allerbeste die er bestaat? Dan verdient hij zeker en vast een leuk cadeautje voor Vaderdag! Bristol heeft allerlei toffe tips op een rijtje gezet. Bovendien profiteer je nu van een leuke korting op alle sokken en ondergoed voor heren*! Van zondag 12 juni tot en met zondag 19 juni 2016 krijg je immers 20% korting op de sokken en het ondergoed voor heren.

 

Cadeautips < € 10
Kleine spaarpotjes kunnen zeker bij Bristol terecht voor een leuk Vaderdagcadeautje: geef je papa een coole zonnebril, trendy espadrilles of comfortabele slippers. Bij Bristol vind je zelfs leuke cadeautjes voor minder dan € 10!

 

Zonnebril Bristol € 6,99
Espadrilles Bristol € 5,99 
Slippers Panther € 9,99


Ben je op zoek naar een écht origineel cadeautje? Koop dan voor je papa een effen t-shirt, haal bij de hobbywinkel textielverf en maak op het shirt een mooie tekening. Ook leuk: smeer je handpalmen lekker in en maak een afdruk op de achterkant van het shirt. Zo lijkt het alsof je je papa de hele tijd de dikste knuffel geeft!

 

 

 

  

Cadeautips € 10 - € 20

Heb je al een iets groter budget? Dan zijn een rugzak of een coole pet misschien wel iets voor jou. Ook in de prijscategorie van € 10 tot € 20 vind je bij ons heel veel leuke cadeautjes voor de liefste papa.

 

Pet Adidas € 13,95

Rugzak Panther € 19,99

Riem Bristol € 12,99 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

Cadeautips < € 20

Heb jij wel heel erg flink gespaard? Dan kan je papa blij maken met een stevige laptoptas of een mooie sporttas. Met onze cadeautips voor een budget van meer dan € 20 kan je papa eens flink verwennen!

 

Laptoptas Case Logic € 29,99 

Slippers Inblu € 29,99

Sporttas Panther € 24,99 

 

 

 

   

 

 

 

  

Voor elke papa vind je bij Bristol een leuk cadeautje. Leg hem dus maar eens goed in de watten en laat zien wat voor een geweldige papa jij hebt!

P.S. Vergeet zeker geen leuke tekening toe te voegen aan je cadeautje, je papa zal in de wolken zijn!

 

* Deze actie is geldig van 12/06/2016 tot en met 19/06/2016 en is niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.