Kinderschoenen kopen is vaak een dure aangelegenheid. Die kleine voetjes groeien zo snel dat kinderschoentjes vaak amper versleten raken voordat ze alweer te klein zijn. Gelukkig weet Bristol raad! Wij weten goed hoe belangrijk het is dat je kinderen stevige schoenen dragen, die genoeg steun bieden, maar ook voldoende buigzaam zijn, afhankelijk van de leeftijd van het kind. Kortom, een schoen op maat van de voeten van je kind! Net omdat die kleine voeten zo snel groeien, bieden wij je een uitgebreide collectie kwalitatieve schoenen aan, die je ook nog eens scoort aan een budgetvriendelijke prijs!

 

We zijn er erg trots op dat verschillende schoenen van onze Woeffies-collectie uitgebreid zijn getest én goedgekeurd door podoloog, Paul Borgions. Hij is Master in de Podologie en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hij is dan ook de ideale partner voor het kiezen van de juiste schoen!

 

 

 

 

 

Wij zetten hieronder de belangrijkste tips van Paul Borgions voor het kiezen van de juiste kinderschoen nog even op een rijtje.