Jouw perfecte festivaloutfit vind je nu bij Bristol: luchtig, comfortabel én aan een super voordelige prijs! Niet alleen je outfit scoor je bij Bristol, ook voor het beste campingmateriaal zoals tenten, matrassen en coole vouwstoelen moet je bij ons zijn!

 

Festival-look voor haar

Op de festivalweide wil je natuurlijk een comfortabele outfit, maar je wil er ook trendy en sexy uitzien!
Bij Bristol shop je aan een supervoordelige prijs jouw absolute musthaves voor een perfecte festivalproof outfit.
Festivals voelen toch altijd een beetje hippie aan, dus een etnische look kan perfect: combineer een speels jurkje met leuke enkellaarsjes met franjes (zo vermijd je ook meteen natte voeten als het weer toch niet is wat je had gehoopt), voeg er nog een leuke hoed of trendy zonnebril aan toe en you are ready to go!

 

 

 

 

 

Festival-look voor hem

Tijdens je favoriete festival moet je outfit niet strak en classy zijn, maar net casual en zomers! En wat past er nu beter bij een festival dan een vrolijke print? Bij Bristol vind je de coolste shorts met bloemenprint, maar ook super trendy sneakers en instappers met de hipste all-over prints. Een stoere rugzak of manbag zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt en je helemaal kan laten gaan op de muziek.
Let's get this party started!

 

 

 

 

 

  

Festivalmateriaal

Bristol zorgt ervoor dat je volledig voorbereid naar het festival kan vertrekken. Vul je nieuwe tent met een lekker dikke luchtmatras en vergeet zeker geen coole slaapzak. Absolute musthave: onze vouwstoel in verschillende kleurtjes koop je aan de ongelooflijke prijs van € 14,99!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Nog enkele tips

* Denk goed na over de tas die je gaat meenemen. Zowel een rugzak als een crossover zijn een goede keuze: je handen zijn vrij en deze tassen verlies je ook niet zomaar. Je tas moet groot genoeg zijn voor de belangrijkste spulletjes, maar mag ook weer niet zo large zijn dat je de andere festivalgangers stoort.

* Best shoewear ever: Panther-sneakers van Bristol: licht, comfortabel, verkrijgbaar in super veel leuke kleurtjes en ze kunnen na het festival zo de wasmachine in. As good as new!