In de herfst kan het soms zó moeilijk zijn om de juiste kledingcombinatie te vinden: niet te warm zodat je geen hele dag hoeft te zeulen met een te dikke jas, maar ook niet te koud zodat je niet de hele dag zit te bibberen aan je bureau. Kies daarom resoluut voor laagjes!

 

Tip 1: Kies een basisstuk dat je als gegoten zit

Of je nu liever een broek of een rok draagt, het basisstuk van je combinatie moet je als gegoten zitten.
Een skinny jeans of een elegante kokerrok vormen de perfecte basis. Kies geen te ruimvallende broek of rok, want dat maakt je silhouet meteen al wat breder. Aangezien we met verschillende laagjes werken, ga je met te wijde kleding al snel veel breder tonen dan je werkelijk bent. 

 

 

 

 

 

 

Tip 2: Combineer met een neutrale top

Hou je top eerder sober: ga voor een effen kleur of een zachte print. Voor een ietwat evenwichtige combinatie is het zeker geen slecht idee om ervoor te zorgen dat de kleur of tint van je basisstuk terugkomt in je top. Bij Bristol heb je keuze genoeg: elegante blouses, sportieve shirts, lange mouwen, korte mouwen, 3/4-mouwen...

   

 

 

 


Tip 3: Maak van je bovenste laag een echte eyecatcher!

 

Je bovenste laag is de eyecatcher van je outfit en mag dan ook echt opvallen! Kies voor een toffe blazer met een trendy print, wollig warme knitwear, een ruimvallend vest in een leuke herfstkleur...  Hou je van kleur? Draag dan een gekleurde trui om je outfit meer diepte te geven.

 

 

 

 

 

  

Tip 4: Denk aan je accessoires!

Maak je outfit helemaal compleet door leuke accessoires toe te voegen. Een kleurrijke sjaal met franjes is trendy én praktisch (lekker warm!) en een baret of fedora zijn musthaves dit najaar en als het zonnetje komt piepen mag een grote classy zonnebril ook niet ontbreken! Goed gekozen accessoires kunnen een alledaagse outfit echt fashionable maken!