Een winter vol sneeuw is erg leuk, maar alleen als je op tijd aan de juiste kleding, de warmste accessoires én het leukste buitenspeelgoed hebt gedacht!

Bristol helpt je graag een handje en zet even op een rijtje wat zeker niet mag ontbreken voor een heerlijke winter.

 

1. Back to basic

Of je nu met het hele gezin er op uit trekt voor een sneeuwwandeling, of dagelijks de koude moet trotseren om op tijd op je werk te geraken: een warme, waterdichte jas heb je gewoon nodig tijdens de winter. Bij Bristol vind je zowel sportieve jackers als elegante mantels voor dames. Heren zitten goed met een stoere, sportieve jas en de donzige meisjesjasjes en robuuste jongensjassen houden je kids lekker warm.

Naar de damescollectie

 

 

 

2. Snowboots

Koude, natte voeten wil je zeker vermijden tijdens een namiddag vol sneeuwpret. Toegegeven, snowboots zijn niet altijd trendy of vrolijk, maar het voornaamste is dat ze je voeten warm houden! De laarzen van Bristol hebben allemaal aan stevige zool zodat je meteen een goede grip hebt in de sneeuw en het gevaar op uitglijden verkleint.

Naar de damescollectie


3. Voorkom verkleumde vingertoppen

Als je met je kids sneeuwballen wil gooien in de tuin, vermijd je verkleumde vingertoppen en oren met onze leuke accessoires. Pomponnetjes, franjes,  animal prints, gekke figuren, stoere strepen of glitterdraad… Combineer je favoriete muts met een knuffelzachte sjaal en vergeet zeker geen paar extra warme handschoenen! Skihandschoenen zijn super handig tijdens het maken van de sneeuwpop en onze handschoenen in fleece zijn lekker zacht.

Naar de damescollectie


 4. Time to play!

Bezorg je kinderen de tijd van hun leven en ontdek onze wintercollectie buitenspeelgoed. Onze verstelbare schaatsen groeien handig mee met kindervoetjes en dankzij onze glij-ijzers kunnen ook de kleinste kids mee het ijs op! Ligt er een dik pak sneeuw? Sleeën maar! Bristol biedt verschillende soorten sleeën aan: van de klassieke slee tot een pannenkoekslee of een glijschotel. Tip: gebruik onze sneeuwbaltang om de perfecte sneeuwbal te maken en stel een hinderlaag op als je mama of papa voorbij komt sleeën!