Een winter vol sneeuw is erg leuk, maar alleen als je op tijd aan de juiste kleding, de warmste accessoires én het leukste buitenspeelgoed hebt gedacht!

Bristol helpt je graag een handje en zet even op een rijtje wat zeker niet mag ontbreken voor een heerlijke winter.

Of je nu met het hele gezin er op uit trekt voor een sneeuwwandeling, of dagelijks de koude moet trotseren om op tijd op je werk te geraken: een warme, waterdichte jas heb je gewoon nodig tijdens de winter. Bij Bristol vind je zowel sportieve jackers als elegante mantels voor dames. Heren zitten goed met een stoere, sportieve jas en de donzige meisjesjasjes en robuuste jongensjassen houden je kids lekker warm. Voor echte skivakanties heeft Bristol ook modieuze en comfortabele skikleding voor het hele gezin! Koude, natte voeten wil je zeker vermijden tijdens een namiddag vol sneeuwpret. Toegegeven, snowboots zijn niet altijd trendy of vrolijk, maar het voornaamste is dat ze je voeten warm houden! De laarzen van Bristol hebben allemaal aan stevige zool zodat je meteen een goede grip hebt in de sneeuw en het gevaar op uitglijden verkleint.
Als je met je kids sneeuwballen wil gooien in de tuin, vermijd je verkleumde vingertoppen en oren met onze leuke accessoires. Pomponnetjes, franjes,  animal prints, gekke figuren, stoere strepen of glitterdraad… Combineer je favoriete muts met een knuffelzachte sjaal en vergeet zeker geen paar extra warme handschoenen! Skihandschoenen zijn super handig tijdens het maken van de sneeuwpop en onze handschoenen in fleece zijn lekker zacht.
Bezorg je kinderen de tijd van hun leven en ontdek onze collectie schaatsen. Onze verstelbare schaatsen groeien handig mee met kindervoetjes en dankzij onze glij-ijzers kunnen ook de kleinste kids mee het ijs op! Natuurlijk mogen mama en papa ook mee op het ijs!

 

Ontdek de leukste musthaves voor een winter vol sneeuwpret in onze Winterspecial! Benieuwd naar onze volledige wintercollectie? Ontdek hem hier!