Onze Woeffies beleven samen met Suske en Wiske Junior een spannend avontuur! Vanaf zondag 20/08/2017 krijg je een gratis Suske en Wiske Junior-strip bij aankoop van een paar Woeffies-schoenen*.  
De strip bevat bovendien ook leuke spelletjes en een kortingsbon van 10 euro bij aankoop van een paar Woeffies-schoenen.

Waar wacht je nog op? Ontdek snel onze nieuwe Woeffies-collectie: mooie, ademende kinderschoenen van echt leer!

Verwen jouw oogappels met de kwaliteitsvolle schoenen van Woeffies! Sneakers, enkellaarzen, laarsjes…  ze zorgen er niet enkel voor dat de voeten beschermd zijn, ze zijn ook nog eens heel modieus. Niemand zal er aan kunnen weerstaan! Bovendien biedt Woeffies je kwaliteit aan een erg betaalbare prijs!

Voor de meisjes zien we dit seizoen vooral sneakers, enkellaarsjes en laarzen. Vaak zijn de schoenen opgesmukt met franjes of een pelsje. Verder zien we bij de meisjesschoenen van Woeffies glitteraccenten die zorgen voor een extra portie blingbling. De jongens dragen dit seizoen vooral  stoere sneakers in de kleuren kaki, grijs, blauw en zwart.

Kortom, ook dit najaar zullen er weer heel wat vrolijke voetjes rondlopen dankzij de kwalitatieve leren schoenen van Woeffies!

De nieuwe Woeffies van de herfst/wintercollectie 2017 zijn allemaal podologisch goedgekeurd. Je herkent deze aan het kwaliteitslabel van Paul Borgions, Master in Podologie en erkend podoloog van verschillende topsporters.

Woeffies zijn verkrijgbaar in alle filialen en via de webshop. Ontdek ze snel en bestel jouw favoriet alvast online!