Binnenkort is het weer zo ver: heel wat kleuters, kinderen en tieners stappen de grote schoolpoort binnen. Zowel voor de ouders als voor de kinderen is de eerste schooldag vaak een grote en spannende gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk dat beide partijen goed voorbereid zijn! Zorg er als ouder voor dat je zoon of dochter goed “uitgerust” is.

 

Bristol helpt je alvast op weg. Wij lijsten even op wat je zeker nodig hebt voor een geslaagde start!

 

1. Een boekentas of rugzak

 

Op zoek naar de juiste schooltas of het eerste boekentasje/rugzakje voor jouw zoon of dochter? Wij helpen jou verder! Ontdek het uitgebreid assortiment boekentassen, rugzakken, trolleys van verschillende topmerken bij Bristol!

 

Voor de kleintjes hebben we erg leuke schooltasjes in ons assortiment. Verras jouw kleuter met een schooltasje met hun favoriete TV-figuurtjes: Frozen, Paw Patrol, Minions, K3, Nemo, Cars, Spiderman, Star Wars… Voor elk wat wils! Ook hebben we dit jaar erg leuke rugzakjes van Woeffies, ons eigen kwaliteitslabel. Voor de jongens bijvoorbeeld met een stoere dino print en voor de meisjes een schattig rugzakje met een vosje op… Ontdek ze snel!

 

De klassieke boekentas blijft een topper. Kies wel zeker voor een boekentas met gewatteerde schouderriemen zodat je hem ook op je rug kan dragen. Zo verdeel je het gewicht symmetrisch.

 

Tegenwoordig is de rugzak erg populair onder de jongeren! En deze verdeelt het gewicht goed over beide schouders. Vooral de tieners zijn helemaal weg van een rugzak want een rugzak is zowel sportief als cool!
Nieuw in ons assortiment zijn de rugzakken van het merk Totto. Eén voor één ruime en kwalitatieve rugzakken met een toffe print. Ook vind je bij Bristol nog steeds onze Panther-rugzakken in verschillende formaten en modellen, van uni tot prints.

                                              

Verder heb je ook nog de trolley: een boekentas of rugzak op wieltjes met een uitschuifbare stuurstang. Erg goed voor de rug, maar misschien niet altijd even praktisch wanneer je kind veel trappen moet doen in de school.

 


Of je nu kiest voor een boekentas of rugzak, we hebben nog een laatste belangrijke tip: een gevulde boekentas of rugzak mag niet meer wegen dan 10% van het lichaamsgewicht van je kind.

 

Je ziet het… keuze genoeg bij Bristol! Kies dus snel online de beste boekentas of rugzak om terug naar school te gaan.

 

 

 

2. Zwemzak en turnzak

 

Uiteraard wordt er ook gesport in school en heeft jouw kleine oogappel een zwemzak en een turnzak nodig. Je vindt diverse modellen in ons gamma, van effen zakken tot zakken met prints. Vaak zijn deze zwem- of turnzakken erg praktisch dankzij de aantrekkoord waardoor ze snel sluiten.

In vele scholen vraagt men ook om een effen sportshort mee te brengen voor tijdens de turnles. Ook hiervoor ben je bij Bristol aan het juiste adres!
En dan heb je nog de klassieke gymschoenen... een must-have voor de start van het schooljaar! Profiteer van onze “2 voor”-aanbieding: 2 paar voor slechts €9,99!

 

 

 

 


 

 

 

 

3. Nieuwe schoenen en een nieuwe outfit

Bij een nieuw schooljaar, hoort uiteraard een nieuw paar schoenen. Bekijk snel onze nieuwe collectie schoenen voor meisjes en jongens en zorg ervoor dat jouw dochter of zoon stijlvol én vooral hip de speelplaats opstapt!
Vergeet ook zeker onze Woeffies niet! Woeffies-schoenen zijn kwalitatieve, leren kinderschoenen voor een betaalbare prijs. Woeffies zijn beschikbaar in maat 20 tot 35. Voor de meisjes werd de collectie dit seizoen wegens succes zelfs uitgebreid tot maat 38! De schoenen die podologisch zijn goedgekeurd, herken je aan het kwaliteitslabel van podoloog Paul Borgions.

Geen beter moment dan de start van een nieuw schooljaar om de kleerkast onder handen te nemen. Ben je nog op zoek naar een trendy lange broek of een coole sweater? Je vindt bij Bristol steeds betaalbare kleding voor het hele gezin! Zowel kleding voor meisjes als jongens.

 

 

 

Het staat vast! Dankzij Bristol zijn jouw kids vast en zeker goed uitgerust om terug naar school te gaan!

Want met Bristol wordt Back to (s)c(h)ool supercool!