De zomervakantie is volop bezig en als we de weerberichten mogen geloven, dan wordt het de komende dagen lekker warm! Eindelijk zal het zonnetje doorbreken en kunnen we in het weekend genieten van ruim 25°C. Ideaal dus voor een portie waterpret en verkoeling in je eigen tuin!

Houden jouw kinderen ook van spelen in het water? Ontdek dan ons uitgebreid assortiment opblaasbare zwembaden en luchtmatrassen in de webshop van Bristol, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel! Kies voor een levering op een privéadres, dan staat jouw zwembadje zeker nog voor het weekend in je tuin.

Maar je vindt online niet enkel opblaasbare zwembadjes voor kinderen, ook de volwassen kunnen lekker plonzen in één van onze zwembaden. Zo is het Intex-zwembad erg populair én ideaal voor het hele gezin. Je houdt het zwembad proper dankzij de bijgesloten filterpomp en het zwembadzeil dat ook in onze webshop verkrijgbaar is.

Al onze opblaaszwembaden zijn bovendien erg eenvoudig op te zetten dankzij onze double action pomp. Deze handige pomp pompt lucht bij zowel de opgaande als neergaande beweging. Met deze pomp blaas je dus verschillende opblaasartikelen zoals luchtmatrassen, zwembaden… dubbel zo snel op.

Maar geen zwembadjes zonder badmode! Zowel de heren als de meisjes en jongens kunnen online de coolste bikini, zwemshort of zwembroek scoren.
Combineer onze trendy badkleding met supercomfortabele (teen)slippers of zomerse sandalen.
Zo zijn de clogs en de crocs voor kids erg handig voor op het strand of rondom het zwembad.

 

Uiteraard moet je ook je ogen goed beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Zowel de dames, heren, jongens als de meisjes vinden ongetwijfeld hun favoriete zonnebril op bristol.nl. Fan van een Aviator zonnebril? Of verkies je een zonnebril met een print of een sportief model? Voor elk wat wils!

Het staat vast… met de opblaasbare zwembaden en luchtbedden zijn we helemaal klaar voor de eerste zonnestralen! Dankzij Bristol kun je nu al zorgeloos zwemmen en dit voor een leuk prijsje….

Duik snel in het zomerse aanbod bij Bristol en ontdek de mooiste zomerartikelen tegen de laagste prijzen. Stralen maar!