De zomervakantie loopt bijna ten einde, dus wordt het hoog tijd om je kinderen een nieuwe outfit voor het nieuwe schooljaar aan te schaffen! Bekijk snel onze folder* en ontdek de leukste items die de terugkeer naar school veel fijner maken.

 

Of je nu een kleine leerling of een grote student bent, bij Bristol vind je super leuke schoenen en kleding aan héél sterke prijzen om het nieuwe schooljaar perfect te starten. T-shirts met toffe prints, knuffelzachte vesten, stoere sneakers of hippe enkellaarzen... Je vindt het allemaal bij Bristol!

 

En speciaal voor jullie zetten we ook onze super trendy collectie Woeffies in de kijker. In deze folder vind je enkellaarsjes met franjes voor maar €39,99 in plaats van € 49,99 en toffe sneakers met klittenband voor maar    € 34,99 in plaats van € 39,99! Al onze Woeffies zijn topschoenen van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste leersoorten én goedgekeurd door Master Podoloog P. Borgions! Bovendien krijg je nu per aankoop van een paar Woeffies een super leuke gratis regenponcho**!

 

 

 

* Aanbiedingen geldig van 14/08/2016 tot en met 04/09/2016, zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

** Actie geldig zolang de voorraad strekt.