De zomervakantie is begonnen en heel wat mensen zijn aan het aftellen naar hun vakantie in één of ander zonnig land. Maar wie in Nederland blijft, kan best het weerbericht in de gaten houden. Want wie Nederland zegt, zegt jammer genoeg ook … regen.
En zelfs in de zomer durft er al wel eens een regenbui vallen. Geen zin in natte voeten? Bij Bristol scoor je erg leuke regenlaarzen om de regen te trotseren. Je hoeft geen enkele plas meer te ontwijken, je kan er gewoon vrolijk in springen met onze waterdichte regenlaarzen!

Fleur jouw outfit op met een paar van onze supertrendy regenlaarzen.

De dames hebben volop keuze in ons assortiment: effen regenlaarzen of laarzen met een trendy motiefje, een hoog model of liever korte regenlaarzen … Voor ieder wat wils!

De heren trekken er op uit in een stel stoere regenlaarzen. Je hebt de keuze uit donkergroen of donkerblauw … de klassieke kleuren die bij alles passen.

En ook onze kleinste stappertjes kunnen in de grootste plassen springen met vrolijke regenlaarsjes. Uiteraard mogen de regenlaarzen van bijvoorbeeld Frozen, Star Wars, Minions, Hello Kitty of Soy Luna hier niet ontbreken. Niets dan lachende gezichtjes als het regent!


Regenlaarzen trek je natuurlijk aan wanneer het regent, maar ook in het bos of wanneer je gaat werken in de tuin zijn een paar goed regenlaarzen een must. En zeker op regenachtige festivals is het handig om een paar regenlaarzen mee te nemen. Zo zit je niet tot aan je knieën in de modder op een drassige festivalweide.

Onze meeste laarzen zijn gemaakt van pvc of een andere kunststof. Maar we hebben ook de Rainies-regenlaarzen in ons assortiment. De Rainies-regenlaarzen zijn erg comfortabel en gemaakt uit een kwalitatief materiaal zoals rubber. Rainies-regenlaarzen zijn hierdoor erg stevig en duurzaam. Extra detail: de Rainies zien er ook nog eens leuk uit! Ze hebben een hip design in felle kleurtjes en mogen dus zeker gezien worden!

Het staat vast … voor regenlaarzen ben je bij Bristol aan het juiste adres. Laat de regen dus maar komen ... natte voeten zijn voortaan uitgesloten! Voeg er nog een hippe paraplu aan toe en je kan tegen de regen met Bristol!