Geef jouw schoenen een nieuw leven!

De grote inruilactie van 2016 was een groot succes! En daarom lanceert Bristol een nieuwe inruilactie in samenwerking met het Leger des Heils!

Tijdens deze nieuwe inzamelingsactie zal iedereen zijn voordeel kunnen doen!

Je kunt immers t/m 31/12/2017 je herbruikbare schoenen bij Bristol inleveren en je steunt zo het Leger des Heils. Voor elk paar schoenen dat je inlevert, krijg je een kortingsbon* van 15% waarmee je naar hartenlust onze trendy collectie kan ontdekken! Uiteraard kun je ook online profiteren van deze actie! Geef gewoonweg tijdens het afrekenen de webcode in die op de kortingsbon staat.

Maar daarnaast doe je nog zoveel meer! Je steunt direct het goede doel! Alle herbruikbare schoenen die in onze Bristol-winkels worden binnengebracht, worden weggegeven of verkocht door het Leger des Heils. De opbrengst van die verkoop gaat integraal naar de lokale hulpprojecten van het Leger des Heils. Bovendien is deze inruilactie ook nog eens goed voor het milieu!

Vertel het dus zeker verder aan al jouw vrienden en familie want deze hartverwarmende actie heeft niets dan voordelen! *De kortingsbon is 1 maand geldig vanaf de datum van uitgifte. De bon is niet cumuleerbaar met andere acties en/of aanbiedingen.

Helemaal klaar om te shoppen?