De herfst is begonnen!
Hét ideale moment om een poncho te dragen. Een poncho, niet te warm en niet te koud … gewoon perfect om de eerste frisse herfsttemperaturen te trotseren.

De poncho komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Het is in feite een rechthoekige doek met in het midden een gat om je hoofd door te steken. Vaak is er nog een capuchon aan de poncho. Zo werd de poncho vaak gedragen als bescherming tegen de regen. Tegenwoordig kent iedereen wel een regenponcho. Een soort van regenjas, erg handig om aan te trekken wanneer je in de regen wandelt of fietst.

Maar een poncho is zo veel meer … De poncho is de laatste jaren een echt fashion item geworden. Het is de ideale “tussenjas zonder mouwen” die je draagt tussen de zomer en de winter.

De poncho is een erg makkelijk kledingstuk. Je trekt een poncho namelijk aan in een handomdraai.
Poncho’s zijn ook erg leuk te combineren. Een poncho past immers bij alle looks … chic of casual. Een poncho met print ziet er geweldig uit in combinatie met een skinny jeans, een effen legging of een winters jurkje. Vast staat dat een poncho een extra toets geeft aan jouw outfit!

Bristol biedt je een ruime keuze aan trendy poncho’s in verschillende designs en kleuren. Effen poncho’s, poncho’s met een etnische of een geometrische print … alles kan!
Shop vlug jouw favoriete poncho op bristol.nl of rep je naar één van de Bristol-winkels in jouw buurt.

Een andere leuke oplossing om lekker warm én stijlvol het nieuwe seizoen in te gaan … zijn de dekensjaals of de XXL-sjaals. Ze zijn perfect om jouw winterse outfit op te leuken.
Je kan ze zowel buiten dragen, over je jas om je nek lekker warm te houden. Maar je kan ze ook in huis aandoen wanneer je het frisjes hebt. Bovendien is een warme en zachte dekensjaal hét ideale kerstcadeau.
Waar wacht je dus op ? Sla snel een grote, warme sjaal om je schouders en … go, go, go!