Joepie! De Sint is eindelijk weer in het land!

Op zaterdag 24/11/2018 viert Bristol Sinterklaas met een speciale Sinterklaasdag met 20% korting op de volledige kindercollectie*, chocolade munten** voor elke kopende klant én onze Sinterklaas-kleurwedstrijd.

Kom die dag naar een filiaal bij jou in de buurt en geniet van 20% korting op de volledige kindercollectie!
Een nieuw paar leren schoenen én fluffy pantoffels voor jouw kleine meid? Waarom niet? Of wat dacht je van een cool en comfortabel Adidas-joggingpak voor jouw zoontje?
Maak snel jouw keuze in ons uitgebreid assortiment voor meisjes en jongens en profiteer van 20% korting op de volledige kindercollectie!

Je kleurplaat nog niet binnengebracht? Vergeet deze zeker niet want de mooiste tekening van elk filiaal wordt beloond met een gratis paar schoenen naar keuze!
Zin om nog snel mee te doen? Download hier de kleurplaat.

Maar dat is nog niet alles ... Elke klant wordt die dag ook nog eens verwend met heerlijke chocolade munten**!

Heb je zaterdag 24 november geen tijd om naar jouw favoriete winkel te gaan? Geen probleem, ook in onze webshop geniet je op 24 november 2018 van 20 % korting op de volledige kindercollectie!
Shoppen maar! De korting wordt automatisch verrekend.
Bovendien worden alle online orders momenteel gratis thuisbezorgd!

 

 

 

 

 
Misschien heb jij al Sinterklaascadeautjes besteld in onze webshop? Je kan op twee oren slapen, de Sint is er namelijk volop mee bezig!

 


Of ben je nog op zoek naar enkele leuke Sinterklaascadeautjes om jouw kids te verrassen? Bristol heeft speciaal voor alle ouders enkele leuke cadeautjes voor Sinterklaas geselecteerd. Voor elk wat wils! Laat je snel inspireren.

 

* De 20% korting is enkel geldig op zaterdag 24 november 2018 op de volledige kindercollectie. De korting is NIET geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. ** Zolang de voorraad strekt.