De zomervakantie komt eraan! Hoog tijd dus om ervoor te zorgen dat je kinderen een flinke voorraad speelkleren hebben zodat ze de hele vakantie buiten kunnen ravotten. Bristol heeft bovendien ook een leuke collectie buitenspeelgoed!

 

Om de hele dag heerlijk buiten te kunnen ravotten, moet je ervoor zorgen dat je kinderen comfortabele kleren en schoenen dragen. Bristol helpt je graag een handje en heeft een heel uitgebreide collectie goedkope en toch leuke kinderkleding die bestand is tegen uren speelplezier. Ook aangepaste schoenen zijn een goed idee: slippers om naar het zwembad te gaan, sportieve instappers of sneakers om op straat te spelen en leuke sandalen op het gras.

 

Shop dus snel bij Bristol de meest comfortabele speelkleren voor meisjes en jongens. Wij hebben voor jou een leuke selectie van goedkope schoenen en kleding gemaakt. Zo kunnen je kinderen zich onbezorgd buiten uitleven en hoef jij je niet druk te maken over vieze grasvlekken!

 

 

Geen inspiratie voor buitenspelletjes? Kijk dan snel even naar onze collectie buitenspeelgoed. Met balspelletjes kunnen kinderen zich bijna een hele dag bezighouden. Woon je in een rustige straat? Dan zijn een paar inline skates zeker een leuk idee! Teken met krijt een leuk parcours en skaten maar! Maar laten we eerlijk zijn: we hopen allemaal dat het gewoon een lange hete zomer wordt en dat een zwembad en een goofy luchtmatras onmisbaar zijn :-) !

 

 

Meisje: t-shirt € 9,99, short € 15,99, slippers € 14,99

Jongen: t-shirt € 7,99, short € 14,99, instappers € 14,99