• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €24,99
  • Over Bristol

 

Bristol is de grootste discounter in schoenen én kleding van Nederland!

Verander meteen van top tot teen!

Bij Bristol vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan schoenen,
maar ook een ruim aanbod kleding en accessoires tegen scherpe prijzen.

Bristol is met zijn overzichtelijke assortiment een self-service winkel voor het hele gezin. Deze dynamische keten heeft 129 filialen verspreid over heel Nederland.

Je vindt altijd een Bristol in je buurt!

 

Onze winkels


Standaardwinkels

Bristol heeft 129 winkels verspreid over Nederland. Je vindt hier een uitgebreid aanbod kleding en schoenen voor het hele gezin voor leuke prijzen!

Het aanbod van kleding en schoenen wordt apart in het filiaal gepresenteerd. Bij Bristol vind je ook een ruim assortiment modeaccessoires (bijoux en damestassen) en vrijetijdsartikelen zoals o.a. camping en skating.

Pas vernieuwde winkels

Bristol is druk bezig met het verbouwen van alle filialen.

Het nieuwe winkelconcept bestaat uit het ‘kamer’-principe, de gecombineerde presentatie. Er is namelijk één kamer voor dames waar zowel de kleding als de schoenen gepresenteerd worden.
Hetzelfde principe geldt voor de afdeling kids, heren en sport.Iedere afdeling heeft een specifieke kleur: rood voor dames, groen voor kids, blauw
voor heren en oranje voor sport.

Naast een andere wijze van presenteren is gekozen voor een winkel met een moderne uitstraling: veel licht, meer ruimte én leuke muziek!

Kortom, Bristol biedt een scherpgeprijsde collectie modieuze schoenen, kleding, accessoires en vrijetijdsartikelen in een sfeervolle eigentijdse winkelomgeving.